Zelf de touwtjes in handen

Online en persoonlijk

Psychische klachten kun je goed aanpakken wanneer je online behandeling combineert met 1-op-1 gesprekken met een behandelaar. Onze behandelingen zijn dan ook altijd combinaties van die twee. Waar precies de nadruk ligt en welke online behandelingen je precies gaat gebruiken is afhankelijk van jouw klacht en jouw eigen voorkeur.

Zelf aanmelden

Het grote verschil met bestaande behandelingen is dat we uitgaan van online behandelingen. Wat online kan, doen we dan ook online. Je meldt je zelf aan en hebt zelf de touwtjes in handen.

Jouw behandelplatform 24/7 bereikbaar

Voor een persoonlijk advies en maatwerk behandeling maak je eerst een account aan op eHealth@Mind. Daarmee krijg je toegang tot jouw eigen behandelplatform. Hier vul je de vragenlijst in. Dat duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Persoonlijk advies bij psychische klachten

Een van onze therapeuten beoordeelt je antwoorden en geeft je binnen 2 werkdagen een gericht en deskundig advies over een mogelijke behandeling. Wanneer je persoonlijke advies klaar staat op jouw behandelplatform, krijg je een seintje in je mailbox.

In gesprek met je huisarts

Om een behandeling bij eHealth@Mind te volgen heb je een verwijzing van je huisarts nodig. Je kunt het persoonlijk advies meenemen naar je huisarts. Dit kan jou en je huisarts helpen te bedenken wat voor jou de beste oplossing is. Met je verwijzing kun je een afspraak maken voor een intakegesprek bij onze locatie in Amsterdam.

Je intakegesprek en online behandeling

In dit individuele gesprek krijgen jij en je behandelaar een beter beeld van je klachten, doelen en mogelijkheden. Op basis daarvan stellen jullie samen een behandelplan op, waarin je samen afspraken maakt. Aan de hand van dit behandelplan kun je aan de slag.

Kosten gedekt door verzekering

De kosten voor behandelingen bij eHealth@Mind worden gedekt door de zorgverzekering. Je zult wel je eigen risico aanspreken voor je behandeling. Hoe hoog je eigen risico is, is afhankelijk van de zorgverzekering die je hebt afgesloten. Neem bij twijfel altijd contact op met zorgverzekeraar.

Deskundig en bevoegd

De behandelaren die bij ons werken zijn allemaal BIG-geregistreerd. Je behandelaar is erkend en werkt volgens de kwaliteitseisen die in Nederland gelden. Daarnaast zijn al onze behandelaren geschoold in de cognitieve gedragstherapie en in het werken met online behandelingen.

Veilig en betrouwbaar

Jouw gegevens zijn op het behandelplatform volkomen veilig. Alle gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server in Nederland. Alleen wie direct bij jou of jouw behandeling is betrokken kan bij je gegevens. Om toegang te krijgen tot het behandelplatform is een veilig wachtwoord nodig. Alle contacten met jouw behandelaar gaan via optimaal beveiligde verbindingen.