Ieder mens is uniek

Geen 2 mensen zijn hetzelfde

Dat geldt dus ook voor je behandeling en herstel. Vanuit die gedachte bieden we behandelingen voor psychische problemen. Aan iedereen boven de 18 jaar. Met oog voor jouw persoonlijke situatie en naaste omgeving. Wij staan voor innovatieve patiëntenzorg gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. We doen zelf ook wetenschappelijk onderzoek.

Jouw doelen staan centraal

We gaan uit van jouw mogelijkheden en jouw doelen. Iedere behandeling van eHealth@Mind is daarmee dus maatwerk. Het is de beste behandeling voor jouw situatie en jouw klacht. Je maakt afspraken met je hulpverlener wat precies de inhoud van je behandeling is en welke online mogelijkheden je precies gaat gebruiken.

Uitgaan van online behandeling

Het grote verschil met veel bestaande behandelingen is dat de hulpverleners van eHealth@Mind bij iedere behandeling uitgaan van het online aanbod. Voor ons geldt: wat online kan, doen we ook online. Je doet onze behandeling op de plek waar jij je het prettigst voelt. Op het moment wat jou het beste uitkomt. Op je tablet, je smartphone of achter de computer.

Met nadruk op persoonlijk

Persoonlijke begeleiding en een goede relatie met je behandelaar zijn vereiste voor een effectieve behandeling. Die begeleiding kan op basis van jouw klachten en voorkeur allerlei vormen aannemen. Je hebt in ieder geval tweemaal een 1-op-1 gesprek met je behandelaar, eentje bij de intake en eentje bij afsluiten.

En flexibel

Kom je tijdens je behandeling tot de conclusie dat je toch liever meer 1-op-1 gesprekken hebt? Of dat je het online gedeelte meer nadruk wilt geven? We passen dit ook tijdens je behandeling aan jouw wensen en doelen aan.